I-au dat chelneriţei un bacşiş FABULOS şi i-au pus o singură întrebare. I-au schimbat COMPLET viaţa

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/04/2017, 13:52
I-au dat chelneriţei un bacşiş FABULOS şi i-au pus o singură întrebare. I-au schimbat COMPLET viaţa GALERIE FOTO

O tânără chelneriţă poate spune, cu mâna pe inimă, că este o persoană norocoasă. La cei 23 de ani ai săi, a primit de la un cuplu de australieni şansa la o nouă viaţă.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO   

Cayla Chandara lucrează la un restaurant din Honolulu, Hawaii şi după ce a servit un cuplu format din doi australieni, a fost extrem de surprinsă să descopere că îi lăsaseră, pentru o comandă de 205 dolari, un bacşiş de 400 de dolari. Ea a povestit că cei doi au întrebat-o de ce s-a mutat din California, de unde este, în Hawaii, aşa că le-a povestit că a făcut asta pentru a merge la colegiu, dar că viaţa foarte scumpă şi taxele mari pentru şcoală au împiedicat-o. Astfel, fata lucra două slujbe pentru a strânge bani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fata le-a lăsat flori şi un bilet de mulţumiri la hotel celor doi şi, surpriză, cuplul de australieni i-a spus că au decis să o ajute cu taxele pentru şcoală, aşa că i-au scris un cec de 10.000 de dolari. Tânăra se va reîntoarce la şcoală şi speră să poată, la rândul său, să îi facă pe cei doi australieni „mândri” de ea, scrie Daily Mail.

Închide ×