ATINGERI interzise! Ce FACE Pepe cu ARTISTA care a pozat într-o revistă pentru ADULŢI pe plaja din Mamaia!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/07/2015, 09:28
ATINGERI interzise! Ce FACE Pepe cu ARTISTA care a pozat într-o revistă pentru ADULŢI pe plaja din Mamaia! GALERIE FOTO

Atmosferă incendiară, 30 de fete pe plajă şi aproape un singur băiat. Distracţie maximă, foc de tabără şi mult dans dar şi priviri incendiare! Protagonişti? Pepe şi Tamy! Unde? În Dominicana! FOTO SUS IN GALERIE

Un nou single şi un videoclip pe măsură! După ce anul trecut a lansat “E Vara Mea / Sol de Playa” şi în acest sezon Pepe impune ritmurile latino petrecerilor nebune ale nopţilor fierbinţi de vară cu un nou single, “Dominicana”, propunerea artistului pentru “piesa verii lui 2015”, prima colaborare a lui Pepe cu o voce feminină pe o melodie originală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Ce fac Pepe şi Tamy în clipul “ Dominicana”, deocamdată puteţi vedea în teaserul lansat azi în exclusivitate cu Libertatea.ro! Atingeri interzise, dans până dimineaţa şi un schimb de priviri care lasă loc de interpretări! Dacă se leagă sau nu o idilă aflaţi în “Dominicana”.

VEZI VIDEO

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×