Aterizare de urgență pe Aeroportul din Sibiu! Aeronava a zburat doar câteva minute

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/05/2018, 12:18
Aterizare de urgență pe Aeroportul din Sibiu! Aeronava a zburat doar câteva minute
Aterizare de urgență pe Aeroportul din Sibiu

La un pas de tragedie! Pilotul uni curse aeriane decolată de pe aeroportul din Sibiu a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce aeronava a lovit o pasăre. Avionul care aparține companiei WizzAir efectua o cursă Sibiu – Dortmund, Germania și s-a întors pe aeroportul din Sibiu după doar câteva minute de zbor.

”Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi (vineri – n.r.), la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50”, transmit reprezentanții aeroportului din Sibiu, conform Mediafax.

Aterizare de urgență pe Aeroportul din Sibiu

Conform informațiilor disponibile până în acest moment pe site-urile de monitorizare a zborurilor, cursa a fost anulată, nefiind încă programat momentul în care zborul către Dortmund va fi efectuat. Conform Mediafax, pasagerii au fost debarcați în siguranță în totalitate, iar acum se caută soluții pentru efectuarea unei alte curse, în funcție de preferințele călătorilor și de posibilitățile de care dispune operatorul aerian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×