Atenţionare de vânt puternic. Rafalele vor atinge chiar şi 100 de km/h

Filon Stan   
în Hotnews
05/10/2017, 11:49
Atenţionare de vânt puternic. Rafalele vor atinge chiar şi 100 de km/h

ANM a emis atenţionări cod galben de vânt pentru zonele de munte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Bacău, Neamţ şi Suceava. În judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, atenţionarea este valabilă până la ora 16.00.

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care, la peste 1800 m altitudine, la rafală vor atinge şi depăşi 90…100 km/h. În Bacău, Neamţ şi Suceava, averizarea este valabilă până la ora 15.00. În zona montana înaltă, la peste 1500 m, vântul va prezenta intensificari ce vor atinge şi depăşi la rafală 85..100 km/h. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Atentionarea meteo de vânt puternic, mai ales în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali

”În intervalul menţionat, vor fi intensificări ale vântului în nord-vestul, nordul şi centrul ţării cu viteze ce vor atinge la rafală 50 – 55 km/h, iar la munte, în special la altitudini de peste 1800 m, va sufla tare. Temporar, rafalele vor depăşi 90 – 110 km/h, mai ales în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali”, precizează ANM.

Vântul va continua să prezinte intensificări temporare pe tot parcursul zilei, în aproape toată ţara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×