Atenție mare când numeri banii! Poți face gripă, iar în ultimă fază chiar infarct!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 15:47
Atenție mare când numeri banii! Poți face gripă, iar în ultimă fază chiar infarct!
Recomandarea medicilor este ca oamenii să se vaccineze pentru protecție, mai ales pentru că, în așa fel, nu veți dezvolta așa-zisa memorie imunitară.

Mare atenție la bani și, mai ales, la virusul gripal care rezistă mult pe o bancnotă. Totul poate sfârși grav, chiar la infarct. Recomandarea medicilor este ca oamenii să se vaccineze pentru protecție, mai ales pentru că, în așa fel, nu veți dezvolta așa-zisa memorie imunitară. De aceea, o singură doză de vaccin ar putea asigura protecția. Profesorul dr. Adrian Streinu-Cercel a venit cu mai multe detalii despre asta și a explicat de ce gripa nu e o joacă. ” Lucrurile nu sunt chiar așa de complicate. La o febră de 39 de grade, organismul trebuie să se răcorească, să se răcească.

Mai repede și singurul mecanism pe care îl are la dispozițe este să pună inima să bată mai repede astfel încât să circule sângele repede să piardă căldura în exces. O inimă care are o coroană în piuneze ca să mă explim plastic, care nu funcționează cum trebuie, ca pune acest cord în imposibilitatea de a se hrăni cu oxigen și ca atare poate să dezvolte vascular cerebral. De aia grija nu e o joacă”, a detaliat medicul primar boli infecțioase.  Așadar, corpul tău poate, după ce e infestat, poate suferi de diabet, hipertensiune, dureri de colesterol în vase, iar, în antecedente, accident vascular.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Atenție când numeri banii! Poți face gripă și chiar infarct din cauza bacteriilor de pe bancnote

mare atentie cand numeri banii poti face gripa sau chiar infarct
Medicii atrag atenția asupra unui contact simplu care poate transforma corpul uman într-o legumă, căci omul se poate infecta chiar dacă nu are în preajmă un om bolnav

În completare, a venit și Veronica Lazăr de la Facultatea de Biologie. ”După ce pătrunde într-o celulă gazdă, toate invelişurile virale sunt îndepărtate. În momentul re-asamblării şi formării de noi particule virale , segmentele se pot recombina.. Dacă o celulă gazdă este infectată concomitent cu două tulpini virale, prin aceasta recombinare pot rezolta tulpini cu o virulenţă mai mare. Cel mai periculos este virusul de tip 1 care se poate transmite de la păsări şi de la porc”, a adăugat Veronica Lazăr, potrivit știrileprotv.ro.

atentie cand numeri banii poti face gripa sau chiar infarct
Poți să pui mâna pe o bancnotă, apoi să o duci la nas, pe suprafața banului se poate afla un virus gripal, iar în 3 zile deja să simți că ești infectat și nu știi de unde.

Așadar, medicii atrag atenția asupra unui contact simplu care poate transforma corpul uman într-o legumă, căci omul se poate infecta chiar dacă nu are în preajmă un om bolnav. Poți să pui mâna pe o bancnotă, apoi să o duci la nas, pe suprafața banului se poate afla un virus gripal, iar în 3 zile deja să simți că ești infectat și nu știi de unde.

Închide ×