ISIS, un nou atentat în Raqqa: 14 civili au murit

George Heisu   
în Hotnews
25/10/2017, 08:02
ISIS, un nou atentat în Raqqa: 14 civili au murit

Un număr de 14 oameni au fost ucişi în urma exploziei unor mine amplasate de gruparea Stat Islamic între ruinele oraşului Raqqa, după ce acesta a fost recucerit în urmă cu o săptămână, a indicat un purtător de cuvânt al Forţelor Democratice Siriene (FDS).

„La finalul săptămânii trecute, nouă civili au fost ucişi”, a declarat Mustefa Bali, purtător de cuvânt al FDS, o alianţă kurdo-arabă care i-a alungat pe jihadişti din fostul lor bastion din Siria. Acesta nu a precizat câte explozii au provocat moartea celor nouă persoane revenite în oraş pentru a evalua pagubele produse. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Peste 128 de persoace ucise în atentate ISIS în ultimele trei săptămâni

Raqqa, localitate considerată timp de trei ani „capitala” SI în Siria, a fost eliberată de sub ocupaţia jihadiştilor pe 17 octombrie, după o operaţiune de peste patru luni. Combatanţii SI au plasat aproape peste tot în oraş, inclusiv în case, dispozitive explozive capcană.

Militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic au ucis, în cadrul unor acte de răzbunare comise în ultimele trei săptămâni, cel puţin 128 de persoane, în provincia siriană Homs, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×