Ateii merg în Rai? Vezi ce i-a răspuns Papa de la Roma unui băiețel!

înStiri de ultima ora
22/04/2018, 23:57
Ateii merg în Rai? Vezi ce i-a răspuns Papa de la Roma unui băiețel!GALERIE FOTO
Ateii merg in Rai? Aceasta a fost intrebarea pentru Papa de la Roma

Ateii merg în Rai? Aceasta a fost întrebarea pe care i-a pus-o un copil Suveranului Pontif! Răspunsul primit a lăsat cu gura căscată întreaga planetă. Emanuele l-a întrebat pe Papa Francisc dacă tatăl său a ajuns în Rai, în ciuda faptului că era ateu. Copilul a izbucnit în lacrimi, dar Papa l-a încurajat și i-a răspuns cu blândețe. „Un băiețel care a moștenit puterea tatălui său are, totodată, curajul să plângă în fața noastră. Dacă acest bărbat a putut aduce pe lume un astfel de copil, înseamnă că este într-adevăr un bărbat bun”, i-a transmis Papa Francisc copilului.

Ateii merg in Rai? ”Ce crezi că va vrea Dumnezeu”

El a continuat explicându-i băiețelului că deși nu avea credință, avea suflet bun, astfel că Dumnezeu are acum inima tatălui său. „Ce crezi, că va vrea Dumnezeu să rămână departe de un tată ateu, dar care și-a botezat copiii și i-a făcut să fie așa curajoși?”, a mai spus Papa Francisc.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×