Atacuri ”teroriste” în Canada şi Franţa. Morţi şi răniţi. Un poliţist, înjunghiat

George Heisu   
în Hotnews
02/10/2017, 00:03
Atacuri ”teroriste” în Canada şi Franţa. Morţi şi răniţi. Un poliţist, înjunghiat

Poliţia canadiană investighează ca posibile acte de terorism mai multe incidente care au avut loc sâmbătă noapte în Edmonton, când un poliţist a fost lovit de o maşină şi apoi a fost înjunghiat, ulterior un alt vehicul lovind patru pietoni, anunţă BBC.

Un poliţist care dirija traficul cu ocazia unui meci de fotbal a fost lovit de o maşină care circula cu mare viteză, iar apoi a fost atacat cu un cuţit. De asemenea, un bărbat care conducea o dubă care a lovit cel puţin patru pietoni a fost arestat două ore mai târziu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Atac soldat cu doi morţi în gara din Marsilia

Alţi doi oameni au fost ucişi într-un atac care a avut loc în gara Saint-Charles din Marsilia, duminică după-amiază.  Presa franceză spune că oficialii suspectează un atac terorist, dar o poziţie oficială a poliţiei nu a fost încă formulată. Un individ a atacat trecătorii cu cuţitul în gara din Marsilia, înainte de a fi împuşcat de forţele de ordine. Potrivit primelor informaţii, cel puţin două persoane ar fi murit.

La faţa locului au sosit importante efective ale poliţiei, gara a fost evacuată, iar autorităţile au cerut evitarea zonei. Ministrul de Interne Gérard Collomb a anunţat că va merge imediat la locul atacului. Pista teroristă este privilegiată în acest moment, notează site-ul BFMTV.com. Poliţia a evitat deocamdată să formuleze o poziţie oficială în această privinţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×