Atac armat în centrul oraşului Trelleborg din Suedia. Poliţia a intervenit în forţă

Razvan Nicolae   
în Hotnews
13/10/2017, 09:03
Atac armat în centrul oraşului Trelleborg din Suedia. Poliţia a intervenit în forţă

Un nou incident armat s-a petrecut în Europa, de această dată în Suedia. Un bărbat a deschis focul în diverse zone din centrul oraşului Trelleborg. În urma atacului, cel puţin patru persoane au fost rănite, relatează publicaţia Aftonbladet. Atacatorul este căutat de poliţia suedeză.

Joi seară, în jurul orei locale 22:30, poliţia a fost alertată în legătură cu multiple focuri de armă auzite în mai multe zone din centrul oraşului. Incidentul s-a petrecut într-o zonă cu multe complexe comerciale, străzile fiind imediat împânzite de poliţie şi ambulanţe. Perimetrul în care a avut loc atacul armat a fost evacuat de poliţia suedeză. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Atac armat la 50 de kilometri de capitala Danemarcei

„Am primit mai multe sesizări legate de focuri de armă în Trelleborg. Când am ajuns la faţa locului, mai mulţi oameni aveau răni provocate de gloanţe. Am asigurat perimetrul şi am demarat o anchetă”, a declarat Fredrik Bratt, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Trelleborg, confrom Aftonbladet.

Răniţii au fost duşi la spital, iar poliţia a declanşat o vânătoare pentru prinderea atacatorului. Potrivit poliţiei locale, nu este exclusă ipoteza mai multor atacuri. Totuşi. autorităţile suedeze au afirmat că nu este vorba de un incident terorist. Trelleborg este un oraş port aflat la aproximativ 30 de kilometri de oraşul Malmo şi la circa 50 de kilometri de Copenhaga, capitala Danemarcei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×