Aspirina din Las Fierbinți, mesaj dur transmis clasei politice! ”Vă strângem de gât, unu câte unu”

în Stiri mondene
28/04/2018, 21:52
Aspirina din Las Fierbinți, mesaj dur transmis clasei politice! ”Vă strângem de gât, unu câte unu”
Aspirina, mesaj dur transmis clasei politice

Aspirina din Las Fierbinți, mesaj dur transmis clasei politice, în ultimul episod! Aceasta răbufnește când edilul localității, Vasile, o constrânge să-și vândă terenul unui politician. 

Mesajul Aspirinei: „Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei! Mă, vouă nu vă e ruşine? Cât o mai ţineţi aşa? Noi am fost generaţia de sacrificiu, am copilărit fără jucării şi fără lumină, ca liliecii, şi am mâncat parizer doar duminica pentru a plăti datoria externă a ţării. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a ţării, să fie clar! Poate pe tine te-a crescut maică-ta cu pandişpan, dar pe mine nu. Şi după ce am plătit datoria externă a ţării, a venit Revoluţia şi am făcut o datorie şi mai mare ca aia veche pentru că n-aveam de niciunele şi ne lua mereu iarna pe nepregătite. După ce ne-am mai revenit şi noi, ăştia care am scăpat cu zile, a venit şi criza mondială. Şi iar ne-a prins cu pantalonii în vine: datorii la bănci, salarii

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Aspirina, mesaj dur transmis clasei politice

Acum ce criză mai e? Înţeleg că nu s-a schimbat nimic în ţara asta până n-au murit elefanţii aia, highlanderii care şi pe vremea aia, şi acum, s-au descurcat. N-au murit toţi, dar nici bine nu le mai e. Acum văd că aţi apărut alţii, modele mai noi, jigodii full option. Fără mamă, fără tată, ca tine, Vasile!
Bă, voi sunteţi mai răi ca ăia, pentru că aia măcar se fereau. Şi dacă cu ăia n-am putut face nimic pentru că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă! Vă strângem de gât, unu câte unu, vă alergăm cu furcile şi cu topoarele ca la 1907”, i-a strigat Aspirina primarului Vasile, cu ochii înlăcrimaţi.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×