O mai ţii minte pe ASISTENTA Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”? Ce-a ajuns sa facă BLONDA pentru bani! Cum arată ACUM!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2016, 00:00
O mai ţii minte pe ASISTENTA Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”? Ce-a ajuns sa facă BLONDA pentru bani! Cum arată ACUM! GALERIE FOTO

Rosse Marie Florescu era una dintre cele mai frumoase asistente ale emisiunii „Surprize, surprize”, iar blondina reuşea să atragă privirile de fiecare dată cînd apărea în platoul emisiunii.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI BOMBA CU SUPERBA BLONDA

Aceasta a dorit să iasă din lumina reflectoarelor după ce a dat naştere unei fetiţe. În anul 2009, atunci cînd participa la emisiunea „Inelul de diamant”, Rosse Marie Florescu a şocat publicul atunci cînd a anunţat că este înscărcinată în 15 săptămîni, iar acum este mămica unei fetiţe, Rosabela Maria, fruct al unei iubiri cu Dragoş Tudor, fiul impresarului Dumitru Tudor.

Blonda a ajuns la 38 de ani, iar astăzi nu mai se află în centru7l atenţiei ca în urmă cu ani buni. Rosse Marie a renunţat la ţinutele extravagante şi îşi petrece majoritatea timpului călătorind şi se iubeşte cu un tînăr ce locuieşte în Italia. Aceasta a intrat în lumea afacerilor şi şi-a deschis un salon de înfrumuşeţare împreună cu sora ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×