Ascultă melodiile date ca favorite de casele de pariuri pentru câștigarea Eurovision 2018!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/05/2018, 15:04
Ascultă melodiile date ca favorite de casele de pariuri pentru câștigarea Eurovision 2018!
Melodiile Eurovision 2018 date favorite de casele de pariuri

Mai sunt doar câteva zile până când vom afla câștigătorul Eurovision 2018! Finala este programată să aibă loc sâmbătă, pe data de 12 mai, iar casele de pariuri oferă pariorilor șansa să facă un ban frumos indicând câștigătorul Eurovision 2018!

Topul preferințelor se schimbă aproape zilnic, iar acesta cu siguranța va suporta modificări după cea de-a doua semifinală programată pentru data de 12 mai, în care va concura și reprezentanta României, trupa The Humans, cu melodia ”Goodbye”!

Melodiile Eurovision 2018 date favorite de casele de pariuri

Momentan, piesa preferată din acest an, conform împătimiților pariurilor, este a reprezentatei Ciprului, Eleni Foureira. Melodia este numită „Fuego” și este cotată ca având cea mai mare probabilitate de câștig. La câteva zeci de voturi distanță se află melodia „That’s how you write a song”, interpretată de cântărețul Alexander Rybak, de orgine norvegiană. Artistul se poate mândri cu câștigarea Eurovision-ului în anul 2009, când el și vioara sa au făcut furori pe marea scenă a spectacolului. A treia poziție în topuri este ocupată de reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, cu melodia „Toy”, pe când piesa „When we’re old”, a lituaniancei Ieva Zasimauskaitė, a reușit să se claseze pe locul patru, în preferințele pariorilor, urmată imediat de Benjamin Ingrosso, din Suedia, care a ocupat locul cinci cu melodia „Dance you off”, conform Digi24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×