Dublu asasinat la Târgovişte! Împuşcaţi în cap şi aruncaţi pe câmp!

Alex Bradescu   
în Hotnews
27/10/2017, 08:58
Dublu asasinat la Târgovişte! Împuşcaţi în cap şi aruncaţi pe câmp!

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi joi seară, pe un câmp în apropiere de Târgovişte. Ancheta este în plină desfăşurare şi pare să conducă la ipoteza unui dublu asasinat.  Din primele informaţii, este vorba despre Gheorghe Ifrim, consilier UNPR al localităţii Răzvad, iar celălalt ar fi Ion Neagu, un bărbat care lucra pentru Ifrim.

Victimele, în vârstă de 40, respectiv 49 de ani, ar fi murit în urma unor răni împuşcate în zona capului şi a abdomenului. Se pare că oamenii care investighează cazul merg pe varianta unei crime, având în vedere dovezile de la faţa locului.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Asasinat la Târgovişte. Procurorii investighează deja cazul

“Au fost găsite două persoane decedate. Cel mai probabil, decesul s-a produs ca urmare a împuşcării. Efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a declarat Mihai Dincă prim-procuror Parchetul de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa, citat de targovistenews.ro.

Este primul caz de acest gen din judeţul Dâmboviţa. Procurorii nu au vrut să dea detalii dacă cred că funcţia politică a primei victime are vreo legătură cu omorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×