Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei este de nerecunoscut după ce s-a operat

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
13/06/2018, 11:36
Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei este de nerecunoscut după ce s-a operat GALERIE FOTO

”Lorena Tonciu de 2018” i-a surprins până și pe admiratorii ei de pe rețelele de socializare! Sora Andreei Tonciu a devenit cunoscută pe când abia avea 14 ani, dar între timp se pare că a ajuns o mică vedetă în lumea mondenă a Capitalei.

Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei Tonciu s-a operat și este foarte mulțumită de noua ei înfățișare
Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei Tonciu s-a operat și este foarte mulțumită de noua ei înfățișare

La fel ca Andreea, Lorena a fost și ea nemulțumită de înfățișarea ei, mai ales de nasul care i se părea prea mare. Așadar, abia așteăta să facă 18 ani și să se opereze, aidoma surorii sale mai mari. Zis și făcut! Cum a ajuns vârsta majoratului, Lorena și-a și pus părinții și sora pe drumuri! Au mers în Turcia, la celebra clinică unde a scăpat și Andreea de micul defect care a supărat-o ani la rând.

Lorena Tonciu, o nouă înfățișare în 2018

Prin urmare, în 2018, Lorena Tonciu are o nouă înfățișare! Mândră de ceea ce a realizat, sora Andreei Tonciu nu ezită să se pozeze tot mai des, mai ales din profil, pentru a-și evidenția trăsăturile. Nu putem să nu observăm că Lorena îi face concurență acerbă surorii ei mai mari, mai ales că aceasta din urmă a trecut mai nou la stilul de femeie măritată și cu copil.

Ştirea MOMENTULUI

Peste 61 de mii de locuri de muncă vacante! Angajatorii dau faliment din lipsă de personal!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.