Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei este de nerecunoscut după ce s-a operat

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
13/06/2018, 11:36
Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei este de nerecunoscut după ce s-a operat GALERIE FOTO

”Lorena Tonciu de 2018” i-a surprins până și pe admiratorii ei de pe rețelele de socializare! Sora Andreei Tonciu a devenit cunoscută pe când abia avea 14 ani, dar între timp se pare că a ajuns o mică vedetă în lumea mondenă a Capitalei.

Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei Tonciu s-a operat și este foarte mulțumită de noua ei înfățișare
Așa arată Lorena Tonciu, în 2018! Sora Andreei Tonciu s-a operat și este foarte mulțumită de noua ei înfățișare

La fel ca Andreea, Lorena a fost și ea nemulțumită de înfățișarea ei, mai ales de nasul care i se părea prea mare. Așadar, abia așteăta să facă 18 ani și să se opereze, aidoma surorii sale mai mari. Zis și făcut! Cum a ajuns vârsta majoratului, Lorena și-a și pus părinții și sora pe drumuri! Au mers în Turcia, la celebra clinică unde a scăpat și Andreea de micul defect care a supărat-o ani la rând.

Lorena Tonciu, o nouă înfățișare în 2018

Prin urmare, în 2018, Lorena Tonciu are o nouă înfățișare! Mândră de ceea ce a realizat, sora Andreei Tonciu nu ezită să se pozeze tot mai des, mai ales din profil, pentru a-și evidenția trăsăturile. Nu putem să nu observăm că Lorena îi face concurență acerbă surorii ei mai mari, mai ales că aceasta din urmă a trecut mai nou la stilul de femeie măritată și cu copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×