Aşa arăta ÎNAINTE si se simţea nemulţumită. A făcut INJECŢII ILEGALE şi regretă crunt. ACUM toată lumea râde de ea. CUM ARATĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/02/2017, 19:38
Aşa arăta ÎNAINTE si se simţea nemulţumită. A făcut INJECŢII ILEGALE şi regretă crunt. ACUM toată lumea râde de ea. CUM ARATĂ GALERIE FOTO

Ce e prea mult strică! – spune o vorbă din bătrâni. Acesta este şi cazul unei tinere din Miami care s-a transformat dintr-un om normal în ceea ce unii ar numi un monstru.

Nemulţumită de formele ei, Courtney Barnes a hotărât să treacă la fapte. Când avea 26 de ani, americancanca a decis să apeleze la anumite injecţii care îi promiteau un posterior mai mare. Chiar dacă procedura este interzisă în medicină, iar doctorii i-au spus că-şi riscă viaţa, ea n-a renunţat.

Zi de zi, timp de şase ani, şi-a injectat posteriorul pentru a ajunge la mărimea mult dorită! La 32 de ani, după nenumărate „torturi”, Courtney s-a oprit. Însă era mult, mult prea târziu. Are cel mai mare posterior din lume, acesta măsurând, atenţie!, peste un metru şi jumătate!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×