„Aşa arată Dumnezeu”! Apariţie bizară pe cer, deasupra unui mall

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/03/2017, 23:38
„Aşa arată Dumnezeu”!  Apariţie bizară pe cer, deasupra unui mall GALERIE FOTO

„Crede şi nu cerceta” – ne sfătuiesc dogmele religioase. Însă ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, pe continentul african, nu face decât să adâncească şi mai mult misterul. Fie el ştiinţific, fie de natură religioasă.

Este vorba despre două fotografii făcute deasupra unui maill din oraşul Kitwe din Zambia. Imaginile cu pricina surprind o siluetă humanoidă uriaşă care „pluteşte” pe cer asemenea unui nor. Potrivit presei britanice, silueta are aproximativ 100 de metri lungime şi pare să fie formată dintr-o masă mai densă, nu din vapori de apă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mult, există martori care susţin că „norul” respectiv a plutit deasupra mall-ului circa jumătate de oră şi că „aşa arată Dumnezeu”. Mulţi, însă, se îndoiesc de autenticitatea imaginilor, fiind de părere că este o glumă a unui individ luată prea în serios de presă. Evident, subiectul este comentat cu patimă pe internet, fanaticii religioşi neavând niciun dubiu că acele imagini sunt reale şi că omenirea tocmai a primit un semn de la divinitate.

Închide ×