Aşa arăta Diana Dumitrescu în 2016, în costum de baie! Avea burtică şi colăcei. Cum a apărut acum pe o plajă din Mamaia. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/07/2017, 23:55
Aşa arăta Diana Dumitrescu în 2016, în costum de baie! Avea burtică şi colăcei. Cum a apărut acum pe o plajă din Mamaia. Oamenilor nu le-a venit să creadă GALERIE FOTO

Anul trecut, Diana Dumitrescu a fost protagonista unor fotografii realizate la mare, care nu i-au făcut deloc onoare. În imaginile respective, fosta „regină” a telenovelelor româneşti apărea cu multe kilograme în plus, dar şi cu burtică şi colăcei, toate acestea fiind evidenţiate de faptul că era îmbrăcată în costum de baie.

Pusă în faţa faptului împlinit, actriţa nu a avut decât să recunoască evidentul, şi anume că s-a îngrăşat serios. „Cu sinceritate vă spun că tot timpul ăsta petrecut cu mine, dar în care totuşi m-am neglijat, şi-a spus cuvântul. M-am îngrăşat 10 kg. Şi nu îmi este ruşine să o spun„, mărturisea Diana Dumitrescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dar sunt ambiţioasă şi sigur voi ajunge, încet dar sigur, la silueta pe care mi-o doresc„, promitea blonda. Şi iată că s-a ţinut de cuvânt, dovadă fiind fotografiile realizate anul acesta la mare, imagini care dovedesc că Diana a slăbit enorm, arătând perfect în costum de baie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×