Aşa arăta Andreea Bănica în 2015, la Eforie, cu şunculiţe! În 2016, a născut şi a luat proporţii şi mai mari! Cum arată acum, în 2017, într-un costum de baie minuscul

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/08/2017, 22:45
Aşa arăta Andreea Bănica în 2015, la Eforie, cu şunculiţe! În 2016, a născut şi a luat proporţii şi mai mari! Cum arată acum, în 2017, într-un costum de baie minuscul GALERIE FOTO

Încă din perioada în care făcea parte din senzuala trupă Exotic, Andreea Bănica era una dintre cele mai sexy cântăreţe din industria noastru muzicală. În ultimii ani, însă, greutatea ei a cam luat-o razna!

În 2015, artista a fost surprinsă de paparazzi cu prietenele ei, la Eforie Nord. Avea şunculiţe, după cum se poate vedea în imaginile cronologice din galeria foto de mai sus, şi nu era câtuşi de puţin mulţumită de numărul kilograme. Număr care avea să crească, însă din cauze naturale, în 2016, când, de altfel, blondina avea să devină mamică pentru a doua oară.

Iată că vara lui 2017 aduce o Andreea Banică… reinventată! Cântăreaţa a dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, dar şi pe cele „agonisite” anterior, şi arată acum de-a dreptul uluitor, trecând cu brio „proba” costumului de baie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×