Aşa arăta Anca Badiu înainte, la 100 kg. SURPRIZĂ! A slăbit enorm! Când a apărut în bikini pe plajă, toţi au făcut ochii cât cepele

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/07/2017, 21:55
Aşa arăta Anca Badiu înainte, la 100 kg. SURPRIZĂ! A slăbit enorm! Când a apărut în bikini pe plajă, toţi au făcut ochii cât cepele GALERIE FOTO

În 2014, Anca Badiu atingea maximul de 100 de kilograme şi viaţa ei era, fără îndoială, un veritabil coşmar. Din fericire, ambiţia s-a demonstrat literă de lege şi, acum, cântăreaţa se apropie cu paşi repezi de silueta din perioada Class!

Dacă la începutul anului artista anunţa, resemnată, că se gândeşte serios să îşi taie stomacul, iată că lucrurile au luat o întorsătură fericită! Fără nicio intervenţie chirurgicală, dar cu multă muncă şi perserverenţă de fier!

Fosta solistă a trupei Class a renunţat la dulciuri, la sucuri, la pâine şi la alte produse bogate în kilocalorii. Totodată, a făcut mult sport, iar rezultatele se văd. Înclusiv pe plajă, la mare, unde cântăreaţa i-a lăsat mască pe toţi ce prezenţi. Însă acesta este doar începutul, Anca urmând să continue lupta până ce va ajunge la silueta de la sfârşitul anilor ’90!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×