O vezi în fiecare zi la TV, dar niciodată aşa de… mulată! Vedeta nu a lăsat loc imaginaţiei

Filon Stan   
în Femei frumoase
07/12/2017, 17:14
O vezi în fiecare zi la TV, dar niciodată aşa de… mulată! Vedeta nu a lăsat loc imaginaţiei GALERIE FOTO
Are 19 ani, sâni superbi, frumoasă din orice unghi ai privi-o şi mai este şi celbră! Ariel Winter se pare că are un defect. Poartă haine foarte mulate şi îşi ridică pantalonii mult prea sus, fapt care duce la mularea pantalonilor şi mai bine pe toate formele ei.
 
Aşa a fost zărită, zilele trecute, vedeta serialului „Modern Family”, care este transmis zilnic în Romania de un post TV. În serial joacă rolul unei adolescente tocilare, cu nişte ochelari nesuferiţi, dar care este aproape un geniu. În viaţa de zi cu zi, renunţă la hainele lăbărţate din serial şi devine o bombă sexy!
 
Ariel Winter a ieşit de la sală încinsă şi cu pantalonii mulaţi pe toate formele ei
 
Ariel Winter a fost surprinsă de paparazzi umblând pe stradă într-o bustieră şi o pereche de pantaloni extrem de mulaţi, iar pozele au făcut deliciul fanilor ei! Actriţa a fost nevoită chiar să-şi micşoreze bustul, deoarece nu a mai suportat durerile de spate şi de gât provocate de mărimea pieptului. Aşa a ajuns de la cupa F la D: „Simt că sunt altă persoană”, a declarat atunci vedeta. Cu toate acestea, sânii ei par în continuare uriaşi, iar Ariel îi dezvăluie acasă şi pe covorul roşu cât de des poate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×