Are Maria Constantin pe cineva în viața ei? Ea spune că are, dar a scăpat porumbelul!

în Poze haioase
03/07/2018, 01:30
Are Maria Constantin pe cineva în viața ei? Ea spune că are, dar a scăpat porumbelul! GALERIE FOTO
Maria Constantin are iubit?

Maria Constantin a anunțat în presă că are iubit, dar acesta nu vrea să apară pe nicăieri, deoarece nu este persoană publică. Recent însă, vedeta a făcut o declarație care a tulburat de tot apele! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta primește multe mesaje de la bărbați singuri sau care se simt singuri. Într-unul dintre aceste mesaje, cineva i-a propus Mariei Constantin să îl cunoscă pe fiul unei doamne, fapt ce a amuzat-o pe tânăra artistă. Atunci a scăpat porumbelul!

Citește și Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț! Cum s-a petrecut minunea! 

Maria Constantin a fost în vacanță, dar fără iubit

„Am declarat recet în presă că ar exista cineva în viaţa mea… pentru a pune stop mesajelor de genul. Dar fără rezultat”, a scris Maria Constantin. Vedeta a fost căsătorită cu Marcel Toader, de care s-a despărțit de câteva luni. Maria Constantin a fost recent plecată în vacanţă, dar singură. Vedeta i-a innebunit pe italieni cu formele ei! „A fost puţin şocat prima dată. A crezut puţin la început că nu sunt singură. Nu am stat foarte mult pe telefon. Până la urmă este vorba de încredere”, declara Maria Constantin pentru Star Matinal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×