Aproape de tragedie! Un avion care a decolat de pe Otopeni de la o companie low-cost a aterizat de urgenţă

Marian Popovici   
în Hotnews
30/10/2017, 00:03
Aproape de tragedie! Un avion care a decolat de pe Otopeni de la o companie low-cost a aterizat de urgenţă

O aeronavă Blue Air care a decolat duminică dimineaţă de la Otopeni cu destinaţia Stuttgart a aterizat de urgenţă la Budapesta. Unul dintre senzorii care monitorizează starea tehnică a aeronavei s-a aprins în timpul zborului. 

La bordul aeronavei se aflau 164 de pasageri. Avionul decolase puţin după ora 7:00 de pe aeroportul Otopeni cu destinaţia Stuttgart. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Avion lovit de un obiect neidentificat în SUA 

Aeronava a fost verificată şi în cele din urmă echipa tehnică şi-a dat acordul pentru ca avionul să-şi reia zborul către Germania.  Avionul ar fi trebuit să ajungă la Stuttgart la ora 08:30, însă, în mod evident, aeronava va avea câteva ore de întârziere.

Acest incident vine la mai puţin de 24 de ore de la aterizarea forţată a avionului care ducea echipa de baschet, Oklahoma City Thunder, la Chicago. Avionul a fost lovit în zbor de un obiect neidentificat şi a fost forţat să aterizeze forţat. (VEZI DETALII AICI) 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×