Categorie: Autor:

Apel disperat al Oanei Zăvoranu! Se oferă o recompensă de 500 de euro

Oana Zăvoranu, apel disperat către urmăritorii săi din mediul online! Vedeta a oferit o recompensă pentru câinele unei prietene, probabil. Bruneta susține că Nero, așa cum îl cheamă pe patruped, a fost furat. Fosta actriță de telenovele are obiceiul de a cere opinii sau de a împărtăși diverse amănunte picante din viața sa și nu numai, așa că le-a cerut, de data asta, ajutorul internauților. Oana, deși cunoscută pentru viața pubică aparte pe care a avut-o, s-a liniștit și a devenit mai relaxată odată cu căsătoria cu Alex, omul lungă care se simte extrem de fericită.

Oana Zăvoranu, recompensă 500 de euro pentru cățel!

Oana Zăvoranu a postat un anunț, pe un site de socializare, despre un cățel care a fost furat. Cel mai probabil, acesta este al unei prietene, dar vedeta nu a specificat acest lucru. „Nero nu a fost capturat de hinghieri și nu a fugit după cățele, fiind castrat.

E foarte blând și din cauza aceasta e foarte expus pericolelor. Dacă cumva îl ține cineva în vreo curte, vă rog, anunțați-mă! Trebuie urgent să ajungem cu el la București pentru a-i fi scos fixatorul de metal din maxilar!”, se arată în anunț. Tot acolo se menționează faptul că se oferă o recompensă de 500 de euro.

Oana Zăvoranu oferă recompensă pentru cățelul furat

Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea

Vedeta este cunoscută și pentru scandalurile nenumărate în care a fost implicată. De o vreme, aceasta și-a găsit liniștea alături de Alex, bărbatul care îi oferă iubire. „Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică?

E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisea recent Oana Zavoranu.