A apărut o nouă modă de a face selfie-uri! Foarte mulţi tineri din România fac asta! Părinţii sunt îngroziţi când văd imaginile

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/04/2017, 22:06
A apărut o nouă modă de a face selfie-uri! Foarte mulţi tineri din România fac asta! Părinţii sunt îngroziţi când văd imaginile GALERIE FOTO

Tinerii s-au plictisit de vechiurile selfie-uri, aşa că apelează, în număr din ce în ce mai mare, la o nouă modalitate de a-şi face fotografii şi de a le posta pe Facebook, pe Instagram sau pe alte reţele de socializare.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“High-five selfie” înseamnă să-ţi faci o poză cu telefonul mobil aflat în cădere şi, în timp ce dispozitivul cade, tu trebuie, neapărat, să baţi din palme. Cu alte cuvinte, telefonul te pozează din aer în timp ce tu aplauzi un deznodământ implacabil: telefonul tău va lua contact cu podeaua şi, cel mai probabil, se va sparge în bucăţi.

Această nouă modă a fost inventată – dacă putem spune aşa – de un student din Carolina de Sud, SUA, şi, din păcate, a ajuns şi în România, unde din ce în ce mai mulţi tineri apelează la „high-five selfie”, spre stupoarea părinţilor lor, care sunt nevoiţi fie să suporte costul reparaţiilor, fie să le cumpere telefoane noi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×