Cum arată apartamentul de lux din Miami al lui Borcea! Fosta soţie l-a modificat drastic

Irina Aldea   
în Monden
01/10/2017, 17:13
Cum arată apartamentul de lux din Miami al lui Borcea! Fosta soţie l-a modificat drastic GALERIE FOTO

Alina Vidican, fosta soţie a acţionarului dinamovist, Cristi Borcea, a făcut o modernizare consistentă la apartamentul de lux din Miami! Aceasta a schimbat toată mobila, parchetul şi tapetul, iar valoarea casei a crescut cu 800.000 de dolari! Apartamentul din Miami al Alinei Vidican arată spectaculos în urma achiziţiilor făcute în ultima vreme de fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea. Alina Vidican şi fostul acţionar de la Dinamo au cumpărat, pe vremea când formau o familie, un penthouse aflat într-un bloc turn din Miami, cu vedere la Oceanul Atlantic, preţul plătit fiind de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

După separarea de fostul şef de la Dinamo, Alina s-a ales cu o avere. Ea a primit constant 10.000 de euro pe lună de la fostul soţ pentru întreţinerea celor doi copii, 120.000 de euro, bani proveniţi din casa din Pipera, dar şi alte sume adiacente pe care afaceristul le-a plătit ori de câte ori a intervenit vreo cheltuială a familiei, inclusiv vacanţele din această vară, din Turcia sau Italia. Vidican a rămas şi în apartamentul din Miami, cu amendamentul de a-şi găsi, totuşi, o locuinţă nouă, în 2017! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Apartamentul din Miami al Alinei Vidican arată total diferit! Fosta soţie a lui Cristi Borcea a făcut cheltuieli consistente! 

După ce actualul iubit al Valentinei Pelinel a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare, în Dosarul transferurilor, a rămas în sarcina Alinei Vidican să se ocupe de apartamentul de 267 de metri pătraţi din Miami. Iniţial, Alina şi fostul ei soţ au decorat apartamentul cu mobilă clasică, din lemn masiv, cu parchet, covoare persane şi canapele din piele. La un moment dat, cei doi au scos apartamentul la vânzare, pentru 1,9 milioane de dolari, dar nu s-a găsit nici un cumpărător. Ulterior, Alina a decis să schimbe spectaculos designul apartamentului: a cumparat mobilier modern, a înlocuit parchetul cu gresie, totul fiind renovat pe interior.

În acest moment, apartamentul este cotat pe site-urile de imobiliare la 2,7 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că schimbarea designului a ridicat preţul cu 800.000 de dolari. „Un apartament cu o panoramă uimitoare la ocean, vizibilă de pe toate cele trei terase. Este realizat exepţional, proprietarul neuitându-se la bani atunci când l-a renovat. Are mobilier de lux de la Casa Fendi, tapet diferit în fiecare cameră (mătase, bambus şi bumbac). Facilităţi de 5 stele”, este caracterizat apartamentul Alinei Vidican pe site-urile de imobiliare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×