Anunț RADET: mai multe imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 rămân fără căldură

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 15:16
Anunț RADET: mai multe imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 rămân fără căldură GALERIE FOTO
RADET anunță că mai multe imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 rămân fără căldură

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) anunță că a întrerupt alimentarea cu agent termic la 80 de imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 din Capitală, începând de luni dimineață, pentru a remedia unele avarii care au apărut în rețea. În aceste condiții, sute de familii nu vor avea căldură în locuințe până în momentul în care problemele vor fi remediate.

Aproape că nu există zi fără ca RADET să întâmpine probleme în sistemul de distribuție a energiei termice, iar asta se traduce de fiecare dată prin oprirea căldurii și a apei calde în sezonul rece. O situație pe care nimeni nu și-o dorește, dar este nevoit să o suporte până când avariile sunt remediate. De multe ori lucrările durează zile întregi, iar cei afectați trebuie să se descurce în tot acest timp cum pot, fiind nevoiți să apeleze la calorifere electrice și aeroterme pentru a se încălzi și la fierbătoare electrice sau aragaz pentru a încălzi apă.

RADET anunță că mai multe imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 rămân fără căldură

Apa caldă a fost sistată la 27 de imobile din sectorul 2, după ce a apărut o avarie la una dintre rețelele secundare. Dacă în cazul a 18 blocuri s-a reluat alimentarea de la ora 14.00, restul vor rămâne fără apă caldă până la amiază. Încălzirea este oprită la 24 de imobile din sectorul 3. Angajații RADET au fost trimiși pe teren pentru a repara conductele afectate, iar aceștia speră să își termine treaba cât mai repede în teren.

22 de imobile din sectorul 4 nu au apă caldă din cauza unei avarii pe rețeaua principală, iar reprezentanții RADET anunță că problemele vor fi remediate până la ora 16.00 În același sector, a fost oprită apa caldă în cursul dimineții și până la ora 14.00.Totodată, 8 blocuri din sectorul 5 nu au avut apă caldă, în timp ce în sectorul 6 au fost probleme la un singur imobil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×