Anunț de ultimă oră! Un cutremur devastator ar putea lovi România!

înStiri de ultima ora
21/04/2018, 18:36
Anunț de ultimă oră! Un cutremur devastator ar putea lovi România!
Un cutremur devastator ar putea lovi Romania

Un cutremur de până la 8 grade pe scara Richter ar putea lovi România foarte curând. Cel mai cunoscut expert în domeniu din țara noastră, Gheorghe Mărmureanu, a declarat că seismul s-ar putea să aibă intensitatea celui din anul 1802, care a atins aproape 8 grade pe Richer.

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Va fi adânc și acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipa pe o suprafață mai mare. Va fi o suprafață foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aș spune”, a spus Marmureanu.

Un cutremur devastator ar putea avea loc în România, unde ”avem blocuri făcute prost”

Directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamântului a spus că în România se va asemăna celui din 1802, cu magnitudinea 8, dar care nu a produs victime. Însă, susține specialistul, nu același lucru se poate spune despre efectele viitorului cutremur, în contextul în care România s-a schimbat, iar acum „avem blocuri făcute prost”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×