Anunţ de ultimă oră făcut de Elena Udrea: „Voi avea gemeni”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2018, 21:53
Anunţ de ultimă oră făcut de Elena Udrea: „Voi avea gemeni”

„Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Voi avea gemeni, sarcina evoluează bine Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a spus Elena Udrea într-un interviu prin telefon pentru postul de televiziune Antena 3.

”Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, a mai spus Elena Udrea.

Cum evoluează sarcina?

Eu sper că bine. Este vorba de o sarcină gemelară. Nu prea mă lasă medicii să merg cu avionul, nu sunt recomandate călătoriile. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica””, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×