Antonia, iubire interzisă cu un tânăr misterios: „Am fugit de acasă pentru el!”

în Femei frumoase
22/03/2018, 11:19
Antonia, iubire interzisă cu un tânăr misterios: „Am fugit de acasă pentru el!”
Antonia şi-a amintit, în cadrul unui interviu, despre primul său iubit. La acea vreme, ea a fugit de acasă pentru a fi cu el, însă ce s-a întâmplat apoi a făcut-o să îi fie foarte mare ruşine. „Era cu un an mai mic decât mine. E mai mic, dar părea… Părea mai mare. Ţi-am zis, nu am avut mari probleme cu părinţii mei, adică, îi ascultam, în mare. Am încercat eu o fază odată când am dormit la o prietenă de-a mea. Mi-a dat încrederea asta. Da, poţi să te duci că e şi maică-sa acasă şi am sărit pe geam… Nu pe geam, pe uşă. Dar nu am ieşit din casă pe ascuns ca să fac ceva, ca să mă întâlnesc cu încă o gaşcă de prieteni”, detaliază vedeta.
Mama lui i-a prins împreună. „A zis: acum îţi faci băgăjelul şi te duc acasă şi te spun mamei tale. Oooo, mamă, ce frică mi-a fost! Te rog, nu, fac orice. Te rog, iartă-mă. Nu sunt un copil rău… M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama, săraca, la 3:00 dimineaţa: Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata, că trebuie să vorbim”, mărturiseşte Antonia.
Cântăreaţa nu a utat episodul şi mai ales sentimentul de jenă pe care l-a avut. „Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”, a spus Antonia. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fată, care se numeşte Maya. De câţiva ani, vedeta are o relaţie cu cântăreţul Alex Velea, împreună cu care are doi băieţi.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×