Antonia, gafă vestimentară pe scenă! Rochiţa a cedat şi…ups!!! Velea a intrat în pământ de ruşine

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/09/2017, 23:14
Antonia, gafă vestimentară pe scenă! Rochiţa a cedat şi…ups!!! Velea a intrat în pământ de ruşine GALERIE FOTO

Antonia este una dintre cele mai talentate cântăreţe din industria noastră muzicală, dar şi una dintre cele mai sexy! Dovadă stă şi concertul susţinut de artistă într-un club din Mamaia, în care vocea ei a fost foarte bine completată de sexappeal-ul debordant!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Antonia s-a prezentat pe scenă într-o vestimentaţie sexy, de culoare neagră, care nu a lăsat prea mult loc imaginaţiei. Mai ales că, la un moment dat, rochiţa a cedat şi toţi fanii au putut vedea lenjeria intimă a cântăreţei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Inclusiv Alex Velea, care era şi el pe scenă. După concert, artistul şi-a „dojenit” părinteşte iubita, după care a sărutat-o pe obraz şi, mai apoi, cu patos pe gură. Semn că, aşa cum se întâmplă de obicei în cuplurile de vedete din ţara noastră, scopul scuză mijloacele!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×