Imagini BOMBĂ cu ANTONIA! Când era necunoscută, făcea orice ca să fie pe gustul bărbaţilor! Cu ce se ocupa şi cum arăta la 18 ani! FOTO

Filon Stan   
în Femei frumoase
14/12/2017, 17:24
Imagini BOMBĂ cu ANTONIA! Când era necunoscută, făcea orice ca să fie pe gustul bărbaţilor! Cu ce se ocupa şi cum arăta la 18 ani! FOTO GALERIE FOTO

Antonia este cunoscută în toată ţara! Când spui Antonia, te gândeşti la tipa aia sexy, brunetă, înaltă, cu ochii verzi, superbi şi cu voce foarte uşor de reţinut! Lucrurile nu au stat aşa dintotdeauna, din păcate.

Frumoasa brunetă nu a fost mereu celebră, nu a fost copil de vedetă. A trebuit să muncească pentru a ajunge unde este acum şi a pornit de jos! Trebuia să facă eforturi multe pentru a atrage atenţia şi pentru a face bani.

Antonia a pornit de jos! Ce era nevoită să facă pentru a câştiga bani!

Antonia a profitat însă la maximum de frumuseţea ei şi în adolescenţă era hostess. Aşa câştiga bani pentru a-şi cumpăra ceea ce au nevoie adolescentele. Cum arăta superba cântăreaţă când stătea cuminte în faţa maşinilor de fiţe? La doar 18 ani, Antonia impresiona cu chipul ei perfect şi trupul, evident, de divă! Fie în tricoul mulat albastru, fie în rochiţa bleu, actuala vedetă era ca un magnet pentru cei din jur! Vezi imagini de senzaţie sus în GALERIE FOTO. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×