Obiect gigantic sub gheaţa din Antarctica. Unii spun că este asteroidul care a distrus dinozaurii

Filon Stan   
în Hotnews
05/11/2017, 00:01
Obiect gigantic sub gheaţa din Antarctica. Unii spun că este asteroidul care a distrus dinozaurii GALERIE FOTO

Un obiect de dimensiuni colosale s-ar afla sub gheaţa din Antarctica! A fost „văzut” de sateliţi, iar mulţi spun că ar putea fi asteroidul care a şters de pe faţa pământului dinozaurii. Alţii spun că ar putea fi o navă extraterestră.

”Anomalia gravitaţională Wilkes” a fost descoperită iniţial în 2006 când sateliţii NASA au descoperit schimbările gravitaţionale ce indicau prezenţa a unui obiect imens pe mijlocul unui crater de 482 de kilometri. Conform TopBuzz, unii cercetători consideră că anomalia ar putea fi reprezentată de rămăşiţele unui asteroid gigantic, posibil cel care a dus la dispariţia dinozaurilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Antarctica ascunde o bază nazistă

Desigur şi adepţii teoriilor conspiraţiei au propus o ipoteză ce sugerează că misteriosul obiect este de fapt un OZN sau o bază secretă a  naziştilor utilizată pentru activităţile clandestinilor din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Zona se întinde pe 243 de kilometri şi are o adâncime minimă de 822,96 de metri. Dacă am lua în calcul teoria asteroidului acesta ar fi fost cel care a provocat dispariţia a 96% din vietăţile din mediul subacvatic şi a 70% din cele de la sol. ”Toate schimbările de mediu produse de impactul asteroidului ar fi dus la crearea unui mediu auster, greu de îndurat. Aşadar, dispariţia unei mari părţi din vieţuitoare are mult sens,” a declarat Ralph von Frese, profesor de geologie din cadrul Universităţii Ohio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×