Anna Lesko, expertă în jocurile seducţiei

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
25/03/2018, 18:29
Anna Lesko, expertă în jocurile seducţiei

Anna Lesko are 39 de ani şi un copil, dar nu se dă bătută. Sexi şi provocatoare, postează frecvent pe internet imagini îndrăzneţe, care aprind imaginaţia admiratorilor. Frumoasa cântăreaţă de peste Prut este mândră de trupul ei, de sânii bine aranjaţi la medicul estetician şi de abdomenul impecabil, lucrat din greu la sală.

Cum fanii nu pot pierde asemenea mândreţe, artista îi delectează cu imagini sexi, cea mai recentă înfăţişând-o într-o ipostază senzuală, cu sânii abia ţinuţi în frâu şi oferiţi în dar lumii virtuale. De altfel, Anna Lesko îşi ţine fanii „în priză” şi cu dezvăluiri oneste şi aprinse din dormitor. „Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, spune artista.

Cum menţine Anna Lesko flacăra iubirii aprinsă

Mare cunoscătoare a declicurilor masculine, Anna Lesko afirmă că îşi condimentează relaţia intimă cu distanţa pe care o aruncă uneori între ea şi partener. „Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relaţie”, punctează cântăreaţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×