Angelina Jolie, primele declaraţii despre divorţul de Brad Pitt! Ce a mărturisit actriţa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/03/2016, 00:00
Angelina Jolie, primele declaraţii despre divorţul de Brad Pitt! Ce a mărturisit actriţa

Angelina Jolie a vorbit pentru prima dată despre zvonurile legate de divorţul de Brad Pitt. Actriţa a mărturisit pentru revista „Yo Dona” că mariajul lor nu este unul perfect, dar în momentul de faţă sunt mai uniţi ca oricând.

Diva de la Hollywood a făcut aceste mărturisiri după ce Selena Gomez a postat o imagine, alături de Brad Pitt, de la un eveniment, iscând noi zvonuri despre ruptura dintre „Domnul şi doamna Smith”, scrie libertatea.ro.

„Se spun multe prostii, însă Brad şi cu mine suntem mai uniţi ca oricând”, a declarat Jolie. Actriţa a mai mărturisit în interviu că ea şi Brad nu formează cuplul perfect, dar că nici nu crede că există vreun mariaj fără probleme. În plus, aceasta a subliniat că filmările de la ‘By the sea’, chiar le-a consolidat relaţia.

„Ne-am dorit să fim curajoşi şi să încercăm, iar experienţa ne-a făcut mai puternici. Pot să spun că am devenit mai uniţi, după ce am observat abisul din film. Orice proiect împreună între soţ şi soţie afectează şi duce la o examinare a relaţiei lor”, a punctat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×