Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars: cine îi ia locul la Star Matinal de Weekend

Andrei Ștefănescu a anuțat că nu va mai prezenta matinalul Antenei Stars din weekend și că în locul lui va veni altcineva. Anunțul i-a luat prin surprindere pe telespectatori, mai ales că artistul se potrivea perfect în rolul de moderator al emisiunii.

Andrei Ștefănescu a fost ”uns” moderator la Antena Stars, în urmă cu doar câteva luni. El s-a descurcat cu brio și a cucerit publicul emisiunii. El însuși a făcut acum anunțul că nu va mai prezenta ”Star Matinal de Weekend”.

Andrei Ștefănescu pleacă de la Antena Stars, dar nu de tot

Andrei Ștefănescu a motivat plecarea în favoarea unor alte proiecte personale. Toate orizonturile par să i se deschidă acum artistului, care va avansa pe plan profesional, se pare. Acesta a acceptat să fie coprezentator, alături de Liviu Vârciu și Gina Pistol, la emisiunea ”Asia Express”.

„De săptămâna viitoare n-o să mai fiu eu, o să fie cineva care să mă înlocuiască”, a sunat anunțul de retragere al lui Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu se va alătura lui Liviu Vârciu la Asia Express

Andrei Șefănescu are o familie frumoasă

Andrei Ștefănescu este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Artistul de la ”Alb și Negru” vorbește mereu foarte frumos despre familia lui, iar pe soția sa o adoră. Cei doi au împreună un fiu, iar prezentatorul de la Antena Stars s-a acomodat rapid cu rolul de tătic.

”Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat.”, spunea Andrei după ce a devenit tătic.