Andreea Tonciu vrea să divorţeze! S-a săturat să dea explicaţii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/05/2018, 13:49
Andreea Tonciu vrea să divorţeze! S-a săturat să dea explicaţii!
Andreea Tonciu vrea să divorţeze

Probleme în Paradis! Povestea de iubire dintre Andreea Tonciu şi soţul ei se pare că a ajuns la final, deşi au un copil împreună. Deşi în ultima perioadă a dat dovada că s-a făcut fată de casă şi a dat petrecerile din club pe serile liniştite alături de familia ei, Andreea Tonciu se pare că a clacat şi vrea să divorţeze!

Sătulă să fie ţinută foarte din scurt de soţul ei, care îi interzicea să iasă în oraş fără acordul său, Andreea Niculescu, cum o cheamă de când şi-a pus pirostriile, a încălcat toate regulile impuse şi a ieşit în oraş cu prietenii ei, care îi duceau dorul. Aceasta a fost scânteia care a incendiat căsnicia focoasei brunete.

Andreea Tonciu vrea să divorţeze, sătulă de tirania soţului

Celebrul realizator de televiziune Cristi Brancu, care a recunoscut că nu este un fan al Andreei Tonciu, îi ia apărarea brunetei. „Iubirea înseamnă sa fii TU. Şi acum, şi în veacul vecilor. Amin. Şi nimic nu trebuie să te schimbe, nicio oprelişte, nicio constrângere. În dragoste nu există NU. Nu există NU AI VOIE. Ci doar ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORICE, ŞI LUMEA. Vorbim despre povestea uneia dintre cele mai vesele fete din Romania. Se numeste Andreea Tonciu. Indiferent daca e genul tau, cititorule, sau nu, e bine sa retii, in cunostinta de cauza, ca Andreea Tonciu nu isi numara barbatii din viata ei cu zecile. Nu a trait niciodata cu un barbat pentru banii lui. Poate doar dorinta ei de a fi celebra a indemnat-o catre o sumedenie de gesturi, unele extravagante, altele mult prea frivole. Dar era felul ei galagios de a petrece, intr-o lume de fete de oras in care s-a simtit ca pestele in apa. Nu am fost fanul ei niciodata, nu-mi plac stridentele, dar am retinut, in modul sau foarte “decibelic” de a trai, o sinceritate care valoreaza mai mult decat mii de femei ipocrite care pozeaza in sfinte, dar au facut cele mai mari mizerii existente.
Intr-o buna zi, cand credea ca o dragoste adevarata, pe viata, e greu de gasit, Andreea l-a gasit pe el. Sotul. Genul discret de baiat din oras. Iubirea lor, casnicia lor, copilul minunat, totul contura o Tonciu evoluata. In fond, aceasta prima generatie a pitiponcelii s-a linistit. Numai ca Andreea devenise tacuta, retinuta. Dincolo de ziduri nu era insa dorinta ei de a renunta la distractia lumii, ci o interdictie. A sotului.El a iubit, dar nu stiu exact ce a iubit. Nu sunt convins ca a iubit-o pe acea Tonciu. Pentru ca iubesti o femeie asa cum este, pentru ceea ce este. El nu a iubit-o pe acea Tonciu, ci pe cea cu acelasi chip, dar cu alt comportament. Si nu e sigur ca ceea ce se poate naste in loc are tot atata sare si piper. Dar nu a inteles ca era doar o femeie cu sufletul in carcera?”
, a scris Brancu pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×