Andreea Tonciu, criticată de admiratori după ce și-a trucat o poză de la Bravo, ai stil. „Eşti frumoasă, dar prea mult Photoshop”

Andreea Tonciu este concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, unde alături de alte vedete din România se bate pentru câştigarea merelui premiu. Vedeta a publicat o poză trucată pe internet în care apare mult mai slabă, fapt observat şi criticat de fani.

Andreea Tonciu şi-a trucat o poză de la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu şi-a arătat temperamentul vulcanic şi în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!. Încă de la primele episoade ale emisiuniii, fire certăreaţă, Andreea Tonciu a avut mai multe schimburi acide de replici cu Maria Iloiu, fostă ispită la emisiunea Insula Iubirii.

Andreea Tonciu a reuşit să îi supere chiar şi pe fanii ei, postând pe reţeaua de socializare poze trucate în photoshop. Admiratprii Andreei au fost de părere că vedeta a cam exagerat cu editarea.

Andreea Tonciu a fost criticată de fani pentru pozele retuşate

Andreea Tonciu a publicat pe internet o fotografie din platoul emisiunii în care concurează, motivull fibd ca aceştia să îi poată vedea ţinuta pentru concurs. Fanii au observat ţinuta, dar au observat şi faptul că bruneta a apelat la photoshop pentru a părea mai slabă.

Admiratorii poate ar fi trecut cu vederea modificările pozei, dar la scurt timp după postarea Andreei Tonciu, pe contul oficial de Instagram a emisiunii a fost postată aceiaşi poză, dar nemodificată.

Astfel, cu cele două fotografii în faţă se poate vedea că Andreea Tonciu a intervenit la nivelul picioarelor pe care le-a făcut mai suple şi mai lungi. De asemenea, poza a fost trucată şi la nivelul taliei, Andreea exagerând cu editarea foto şi făcându-şi o talie mult mai subţire.

Andreea Tonciu nu a uitat nici de chipul său. Şi l-a făcut mult mai suplu şi mai conturat. Admiratorii vedetei au scris în număr mare şi au făcut-o cu ou şi cu oţet.

„Transparență în mediul online. Ești frumoasă, dar prea mult Photoshop. Dar de ce îți editezi în halul ăsta pozele? Doar pentru niște like-uri? O femeie este frumoasă așa cum este ea. Și dacă ai avea 150 kg, asta e, aia ești tu”, sunt doar câteva din comentariile critice ale admiratorilor Andreei Tonciu.