Andreea Raicu o comemorează pe bunica ei! ”Am fost atât de norocoasă”

Claudiu Ilie   
în Andreea Raicu
02/07/2018, 16:55
Andreea Raicu o comemorează pe bunica ei! ”Am fost atât de norocoasă” GALERIE FOTO
Andreea Raicu isi comemoreaza bunica

Andreea Raicu o comemorează pe bunica ei, pe care a iubit-o nespus de mult! Vedeta a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, la 10 ani de la trecerea în neființă a bunicii sale. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Andreea Raicu a învăţat de la buna ei tot ce ştie acum şi este tot timpul cu gândul la ea, deşi au trecut zece ani de când nu mai e în viaţă. Vedeta susţine că zilnic îi simte lipsa şi îi este dor de ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Astăzi sînt mari doamne… ieri pozau în PLAYBOY! Vedetele de la noi pe care nu te aşteptai să le vezi goale!

Andreea Raicu o comemorează pe bunica ei, la 10 ani de la trecerea în neființă

„Acum 10 ani a plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult şi care m-a învătat multe din ceea ce ştiu azi: dragoste, valori, înţelepciune, curaj, putere, recunoştinţă, fericire, respect, bucurie… şi mult mai multe. Bunica mea era un om incredibil de blând, dar puternic şi frumos în acelaşi timp. Am fost atât de norocoasă să o am atât de mulţi ani alaturi. A avut o viaţă plină timp de 97 de ani… mi-e dor de ea în fiecare zi”, a scris Andreea Raicu.

Închide ×