Andreea Marin, REACŢIE la declaraţiile Mihaelei Rădulescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/04/2015, 12:43
Andreea Marin, REACŢIE la declaraţiile Mihaelei Rădulescu

Antipatia dintre cele două dive, fie ea un produs al presei, mit generat de faptul că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, sau un fir de adevăr, a fost, de-a lungul timpului, un subiect extrem de dezbătut pe scena mondenă din România. Nu au avut parte de confruntări scandaloase şi au preferat ca de fiecare dată când au fost întrebate una de cealaltă, să dea răspunsuri evazive, tocmai pentru a nu da naştere unor conflicte preluate mai apoi de toată presa autohtonă.

Cu toate acestea, luând în considerare ascensiunea Mihaelei Rădulescu din ultima vreme, fiind considerată după apariţiile de la „Românii au talent” un extrem de bun produs de marketing, ziarulring.ro a dorit să obţină şi opinia celei ce a fost denumită, poate impropriu, „rivala” divei de la Monaco.

Întrebată ce părere are despre strategia care a propulsat-o pe Mihaela Rădulescu în presa anului 2015, după ce aceasta a fost desemnată membru al juriului în cadrul emisiunii „Românii au talent”, Andreea Marin a preferat să dea un răspuns elegant. „Nu este un subiect de interes pentru mine, este tot ce pot spune! V-am răspuns!”, a exclamat Andreea Marin, zâmbind.

Citeşte mai mult pe www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×