Andreea Marin, prima reacţie despre BLONDA alături de care a fost surprins SOŢUL EI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/03/2016, 18:59
Andreea Marin, prima reacţie despre BLONDA alături de care a fost surprins SOŢUL EI GALERIE FOTO

Andreea Marin a lămurit cine este blonda cu care soţul ei a fost surprins de mai multe ori în public. Andreea Marin a declarat că tânăra este asistenta lui Tuncay Ozturk şi că face pe şoferul, pentru că bărbatul are permisul suspendat.

„În fiecare zi, această asistentă conduce maşina soţului meu, pentru că el are permisul suspendat. O lună numai asta o să vedeţi. Fata are şi ea un prieten şi s-ar putea să fie deranjat. Este o relaţie în trei!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Marin a vorbit şi despre revenirea în televiziune: „Am fost împinsă de la spate să mă întorc în televiziune. Am primit multe întrebări despre alimentaţia mea, despre un mod de viaţă sănătos. Asta voi prezenta la o bijuterie de emisiune. Există o parte de viaţă personală despre ceea ce fac eu. Filmările se fac la mine acasă şi oricând poate intra în cadru, un soţ, un pisic”.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×