Andreea Marin iubeşte din nou! Vezi cu cine trăieşte o poveste de dragoste discretă GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
06/10/2017, 00:16
Andreea Marin iubeşte din nou! Vezi cu cine trăieşte o poveste de dragoste discretă GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, în vârstă de 42 de ani, este în al 9-lea cer! Iubeşte şi simte că i se răspunde cu aceeaşi monedă. Vedeta tv şi-a deschis sufletul la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars şi a recunoscut ceea ce am văzut cu toţii în ultimele zile şi anume că în viaţa ei şi-a făcut loc un nou bărbat.

Zâna se iubeşte cu un diplomat şi tocmai funcţia lui a făcut-o să ascundă până acum relaţia. Cei doi au fost surprinşi la mall, ţinându-se de mână, dar se pare că aceasta nu este prima lor ieşire în public ca un adevărat cuplu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Andreea Marin iubeşte din nou. „Sunt cu un om care are o meserie care cere discreţie”

”Îţi asumi când ieşi cu cineva de mână pe stradă. Nu e ceva ce vreau să ascund, dar faptul că vrei să fii un om discret nu este ceva la care să nu am dreptul. După o experienţă nefastă, când am fost prea deschisă, prea normală, am învăţat ceva din această experienţă. Sunt cu un om care are o meserie care cere discreţie, este diplomat. Am avut câteva luni de linişte, noi am ieşit şi înainte, dar nu am fost văzuţi. Sunt liniştită şi fericită, dar nu vreau să fac confesiuni despre asta. Acum iubesc matur, nu-mi permit să greşesc încă o dată şi încă o dată… Trebuie să porneşti cu încredere în orice relaţie” a spus Andreea la Antena Stars.

Întrebată dacă urmează o nuntă, Andreea Marin a exclus pentru moment această posibilitate şi a glumit pe seama situaţiei. „Nu am împlinit 18 ani. Nu am voie de acasă. Violeta îşi doreşte să mă vadă fericită. Toţi trăim şi această poveste a dezamăgirii. El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire! Eu când mă uit în oglindă la mine văd un om cu multe vulnerabilităţi, dar am doza mea de forţă, pentru că altfel nu aş fi răzbătut prin junglă. Orice femeie are nevoie de protecţie, să ştie că este preţuită. Cred în dragostea la distanţă”, a mai spus prezentatoarea care a subliniat că va rămâne în România indiferent de ţara în care va fi detaşat noul ei iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×