Andreea Marin a suferit de depresie! Afecțiunea fiicei sale a adâncit depresia!

Claudiu Ilie   
în Andreea Marin
05/06/2018, 19:41
Andreea Marin a suferit de depresie! Afecțiunea fiicei sale a adâncit depresia! GALERIE FOTO
Andreea Marin a suferit de depresie

Andreea Marin este o adevărată divă. Este frumoasă, bogată și are și un copil superb. Se pare că nu duce lipsă de nimic, însă lucrurile nu stau chiar așa. Vedeta a recunoscut că a suferit de depresie, imediat după ce a născut. Mai mult, s-a gândit chiar și la un gest extrem! Moartea Mădălinei Manole i-a adâncit depresia, accentuată și de problemele de sănătate ale fetiței sale.

”A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. (…)

Andreea Marin a suferit de depresie. ”Nu realizam că trăiesc o depresie”

În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă. Există mulţi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sănătate. În cazul Violetei, ea era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare. Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă”, a declarat Andreea Marin pentru Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×