Andreea Mantea recunoaște că s-a îngrășat în Turcia! Cum a ajuns să arate acum. FOTO

Andreea Matea se află în Turcia, pentru un proiect de televiziune a cărui gazdă este. Prezentatoarea a trecut de la ”Te vreau lângă mine” la reality-show-ul ”Puterea dragostei”. Astfe, bruneta a trecut deja la o relocare temporară în țara șefilor ei. Iar, cum aceasta se îngrijește îndeaproape de fiul ei, a trebui să vină cu ea oricunde s-ar duce, lucru care s-a și întâmplat.

David este alături de ea și se pare că amândurora le merge bine, ba chiar Andreea a recunoscut că s-a îngrășat câteva kilograme. Prezentatoarea admite că nu se poate abține de la bunătățile turcești. ”M-am îngrăşat! Nu ştiu dacă e de la mâncarea bună, dacă mănânc eu mult pe bază de stres, dar m-am îngrăşat!”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea recunoaște că s-a îngrășat în Turcia!

Cu toate acestea, fiul ei pare că acum a realizat ce s-a schimbare s-a produs în viața lui. Micuțul a spus, cu tristețe, că îi este foarte dor de colegii săi de la școală și de toți prietenii din România. ”Mi-e dor de Lara, de Sophia, de Alessia şi de băieţi, de Eva. Îmi place să mă joc. Și mănânc și mă culc…”, a spus David.

Andreea Mantea, alături de fiul ei, Dacid, în Turcia

David este rodul iubirii dintre ea și Cristi Mitrea, un luptător de MMA. Cei doi, inițial, au decis ca micuțul să crească doar în preajma mamei, lucru care s-a schimbat pe parcurs. Prezentatoare de televiziune a realizat că este nevoie și de un tată în viața lui David, astfel că a reluat relația de prietenie cu Mitrea, de dragul copilului lor.

”Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți. În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun”, a spus prezentatoarea de televiziune, în urmă cu ceva timp.