Andreea Mantea, în lacrimi la TV: ”Am să mă rog să se facă dreptate”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/05/2016, 12:24
Andreea Mantea, în lacrimi la TV: ”Am să mă rog să se facă dreptate” GALERIE FOTO

Andreea Mantea a avut parte de momente extrem de emoţionante în emisiunea de marţi seară, la care este co-prezentatoare.

Bruneta a izbucnit în lacrimi în timp ce urmărea, în direct, un reportaj despre durerea unui cuplu, care nu mai poate avea copii. Femeia pierduse sarcina, dar şi orice şansă de a mai rămâne însărcinată. Andreea a urmărit materialul printre lacrimi şi suspine, fiind mamă la rândul ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”E dureros. Nu am fost în locul ei, dar văzând aceste lucruri îţi înteleg durerea. Si nu sunt singura. Cred ca toate mamele din aceste tara iti inteleg durerea si revolta. Eu îmi doresc din tot sufletul şi am să mă rog să se facă dreptate. Să se facă lumina în acest caz, pentru că dacă erau mai multe monitoare în acel spital… Mi-aş să se ajungă la o anchetă, să vedem unde erau monitoarele în acele ore”, a spus Andreea Mantea, printre suspine.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×