Andreea Mantea, la spital în Turcia! Ce s-a întâmplat

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
03/04/2018, 11:46
Andreea Mantea, la spital în Turcia! Ce s-a întâmplat

Îndrăgita prezentatoare TV Andreea Mantea a preferat să meargă în Turcia, după ce a plătit sume foarte mari în România atunci când şi-a făcut analizele.

„Am plătit aici în ţară pentru nişte analize nişte preţuri foarte mari. (…) Am ales să merg în Turcia pentru a-mi face aceste analize, control de rutină am vrut eu să îl numesc. Se spune că după o vârstă de întâmplă anumite lucruri. Mi-a fost puţin teamă”, a spus Andreea Mantea.

În acelaşi timp, Mantea a mai spus că este normal ca după o vârstă să mergi să îţi faci periodic analize. Are 3 ani de când a devenit mămică şi este foarte important să îşi facă aceste analize, atât pentru sănătatea ei cât şi pentru a băieţelului său.

”Am ales sa merg in Turcia si am ales sa-mi fac aceste analize, control de rutina. Mi-a fost putin teama. Am fost in Turcia, Cesur m-a ajutat. Este bine macar data pe an sa mergi sa iti faci analizele complete. Este foarte mare acest spital, am vazut multe spitale in Istanbul si arata fabulos. Preturile sunt normale. M-am simtit foarte bine, medicii sunt profesionisti”, a mărturisit Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×