Andreea Esca pleacă după 10 ani de la The One

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/08/2015, 20:35
Andreea Esca pleacă după 10 ani de la The One

Andreea Esca se desparte după un deceniu de reviste The One, parte a grupului Mediafax, publicaţie pe care a condus-o din funcţia de director editorial. Aceasta şi-a anunţat despărţirea printr-un editorial apărut în paginile numărului de august al revistei, sub titlul „My last ONE…”. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, revista îşi va continua apariţia în print.

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.”, a scris prezentatoarea ştirilor Pro TV într-un scurt text, în care şi-a promovat şi site-ul lansat recent, andreeaesca.com.

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Textul Andreei Esca, în contiuare:

După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă. Bună ziua, România! Bună ziua, online! Sunt andreeaesca.com.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Sursă: www.paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×