Andreea Esca a aprins imaginaţia tuturor bărbaţilor cu acest costum de baie

Gabriel Esanu  
înReality show
20/08/2013, 08:56
Andreea Esca a aprins imaginaţia tuturor bărbaţilor cu acest costum de baie

Andreea Esca reprezintă un model de voinţă pentru femeile care vor să slăbească. Ştirista, care n-a fost niciodată o silfidă, a reuşit să dea jos în urmă cu cîţiva ani mai multe kilograme şi, cel mai important, de atunci reuşeşte să se menţină.

Dovada o fac fotografiile cu ea la plajă, publicate de WOWbiz. Aflată în vacanţă alaturi de fiica ei si de o prietenă de-a acesteia, Andreea a purtat un costum de baie, care i-a făcut şi pe femei, şi pe barbati să ofteze. E drept, motivele au fost diferite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeile au admirat-o şi invidiat-o pe Andreea pentru silueta ei,întrebîndu-se cum oare reuşeşte să nu pună la loc kilogramele de care a scăpat acum cîţiva ani. Barbaţii însă au studiat felul în care costumul de baie mai mult a dezgolit-o decît a acoperit-o pe Andreea, căzînd de acord că e unul din cele mai îndrăzneţe modele comercializate vreodată.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×