Andreea Berecleanu, dezvăluire cutremurătoare: riscă să paralizeze

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/03/2015, 11:13
Andreea Berecleanu, dezvăluire cutremurătoare: riscă să paralizeze

O vedeţi în fiecare seară la principala ediţie a „Observatorului” de la Antena 1, însă în spatele zâmbetului său se ascunde suferinţa şi, mai ales, teama de a ajunge într-un scaun cu rotile. Andreea Berecleanu a dezvăluit că suferă de multiple hernii de disc care nu se pot opera, iar cel mai mare risc e să paralizeze de la brâu în jos.

Invitată să alerge la cea de-a 10-a ediţie a „Maratonului DHL” alături de vedete ca Ellie White şi Carmen Brumă, Andreea Berecleanu a fost nevoită, ieri, să-şi mărturisească drama. Cu toate acestea, pe 20 iunie, ştirista se va afla la linia de start pentru a-i susţine pe maratonişti.

„Nu pot fi operată, fac fizioterapie” Aflată lângă un paralimpic maratonist în scaun cu rotile, Andreea şi-a spus povestea, recunoscând că nu vrea să ajungă ca sportivul cu dizabilităţi. „O gafă uriaşă”, după cum au comentat cârcotaşii. „De la doi-trei ani, am făcut sport de performanţă, am practicat multe sporturi, în special schi. Am făcut «maratonuri» pe pârtie, mai ales pe Valea Prahovei. Mă uit cu drag, responsabilitate şi solidaritate către cei de aici şi către Asociaţia Paralimpicilor şi le sunt alături. Din păcate, am foarte multe hernii de disc, aşa încât trebuie să trag foarte tare în acest an, doi, trei ani. Nu pot suferi nicio intervenţie chirurgicală, va trebui să rezolv aceste probleme grave cu fizioterapie… ca să nu ajung aşa (paralizată – n.r.), ferească Dumnezeu! Dar le sunt alături şi este o onoare să particip sufleteşte”, a spus vedeta Antenei 1.

Mai multe pe ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×