Andreea Bălan a trecut prin clipe grele: ”Am avut sindromul Burnout”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/04/2016, 20:56
Andreea Bălan a trecut prin clipe grele: ”Am avut sindromul Burnout”

Este una dintre cele mai apreciate artiste din ţara noastră, mereu în lumina reflectoarelor şi în atenţia fanilor, dar nu neagă faptul că a trecut şi prin perioade mai grele. Andreea Bălan spune că dincolo de frumuseţea show-ului au existat şi momente dificile pentru ea.

Are concerte peste concerte, spune că adoră ce face, dar oboseala şi-a spus, la un moment dat, cuântul. Cântăreaţa a mărturisit că s-a confruntat cu o afecţiune asermănătoare cu depresia. ”Acum o vară sau două am avut sindromul Burnout. La noi sindromul Burnout şi depresia sunt…. Pur şi simplu, nu mai reuşeşti să faci faţă. Am citit cărţi despre asta, am încercat să dorm mai mult, dar conştientizarea este primul pas, pentru că îşi dai seama că eşti într-o situaţie de genul acesta şi trebuie să o repari. Mulţi nu conştientizează. Şi cei din jur trebuie să vadă. Ştiu să fac faţă pentru că sunt de la 12 ani în această industrie. Eu n-am avut nici o pauză în 20 de ani… Dacă n-aş avea treabă ar fi trist. Sunt obişnuită am foarte multe concerte. E normal ca la un moment dat să se adune, dar ştiu să fac faţă, m-am obişnuit, îmi place foarte mult ceea ce fac. Îmi iau energia şi fericirea din aplauzele publicului. Când urc pe scenă şi publicul de aplaudă nu mai contează nimic”, a dclarat Andreea Bălan, la Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

Boala Burnout este de fapt epuizare fizică, emoţională şi mentală cauzată de expunerea excesivă şi prelungită la situaşii stresante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×