Categorie: Autor:

Andreea Bălan, mesaj de ultimă oră din spital! Cum se simte și când va fi externată

Andreea Bălan a postat primul mesaj după cea de-a treia operație pe care a suferit-o în numai două săptămâni! Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care își ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. Cântăreața a postat și o fotografie în care apare purtând niște ciorapi speciali, compresivi.

Mesajul Andreei Bălan după cea de-a treia operație

”După ploaie, întodeauna răsare soarele…Mă simt din ce în ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat și încurajat enorm! Le-am citit pe toate și vă mulțumesc din suflet. Abia aștept să ajung acasă la fetițele mele, dar trebuie să mai stau câteva zile în spital fiind atent supravegheată și îngrijită”, a scris Andreea Bălan Pe Facebook.

Fanii vedetei s-au grăbit să-i facă numai urări de bine mămicii care a trecut prin atâtea încercări în numai două săptămâni. „Insanatosire grabnica sa te intorci repede,repede la fetitele tale”, „Andreea te iubesc foarte mult, deoarece tu ești o fata de milioane,și eu regret din toată inima mea tot ce ți s-a întâmplat! Te rog foarte mult sa ai grija de tine,și de puii tai de acasă! Să îți des bunul Dumnezeu sănătate,tot binele din lume, și mai ales putere de munca!”.

Andreea Balan a spus ca ii este dor de fetitele ei

Andreea Bălan, trei operații în două săptămâni

„DOAMNE AJUTA DRAGA MEA ,CIORAPII SUNT COMPRESIVI PT.VARICE ? RECUPERARE UȘOARA DRAGA MEA ! MULTA SANATATE TUTUROR CU DRAG”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă pe pagina ei de Instagram.

Andreea Bălan a născut în urmă cu trei săptămâni cel de-al doilea copil al său. Nașterea a fost făcută prin cezariană, însă la scurt timp artista a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o și au reușit s-o readucă la viață. La numai câteva zile de la externare, vedeta a fost nevoită să se mai opereze o dată, ca la alte câteva zile să fie nevoită să urce din nou pe masa de operații!